Verzending En Bezorging

Bij Fingerboard begrijpen we het belang van snelle en betrouwbare levering voor onze klanten over de hele wereld. Daarom zijn we er trots op gratis verzending aan te bieden voor alle bestellingen van meer dan € 60, ongeacht waar u zich bevindt. Ons doel is om uw winkelervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over ons wereldwijde leveringsproces.

1. Wereldwijd gratis verzendingsaanbod

Alle bestellingen met een totale waarde van € 60 of meer (vóór belastingen en na eventuele kortingen) komen in aanmerking voor gratis verzending. Dit aanbod is van toepassing op klanten over de hele wereld. Voor bestellingen onder de € 60 worden standaard verzendkosten in rekening gebracht.

2. Verzendmethoden

We werken samen met gerenommeerde internationale koeriersdiensten om de betrouwbare levering van uw bestellingen te garanderen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer via e-mail, waarmee u de voortgang van uw levering kunt volgen.

3. Levertijden

Voor bestellingen die in aanmerking komen voor gratis verzending, is de geschatte levertijd 15-30 dagen. Houd er rekening mee dat de werkelijke levertijd kan variëren afhankelijk van uw regio en andere factoren, zoals douane-inklaring, het weer, feestdagen en de efficiëntie van de koeriersdienst.

4. Verwerkingstijd van bestellingen

We streven ernaar om alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen te verwerken. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met uw trackinginformatie.

5. Douaneheffingen en belastingen

Houd er rekening mee dat eventuele douaneheffingen, belastingen of kosten in verband met internationale verzending voor rekening van de klant zijn. We raden u aan om contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie over mogelijke kosten.

6. Leveringsproblemen

Als u problemen ondervindt met uw levering, zoals een vertraagd of ontbrekend pakket, neem dan contact op met onze klantenservice op service@https://www.fingerboardz.com. We helpen u graag bij het oplossen van het probleem.